E-training 1


Wil je graag thuis aan het werk om ontspannen en met plezier in het leven te kunnen staan? Op de momenten waarop het jou uitkomt, maar toch met persoonlijke feedback? De e-trainingen van Leefkunst bieden precies dat.

E-training 1 helpt je om uit je malende gedachten te stappen. Hierdoor zul je minder stress gaan ervaren, zul je meer energie en plezier hebben en beter kunnen omgaan met anderen. Je kunt je eigen potentieel beter verwezenlijken.

De opdrachten zijn gericht op alle gebieden van je functioneren.. Dat wil zeggen dat zowel je lichaam, je gedachten, je emoties en je sociale vaardigheden erbij betrokken worden. Er zijn leesteksten en praktische opdrachten. De opdrachten zijn aandachtsoefeningen, beeldend werk (tekenen, schilderen en boetseren), lichaamswerk en logboek-opdrachten. Het beeldend werk kan door iedereen gedaan worden; ook - of vooral ook - door mensen die zeggen "niet creatief" te zijn. Dit werk is bedoeld om voorbij allerlei ingesleten denkpatronen te komen en direct toegang te krijgen tot de diepere lagen in jezelf.

De training is individueel. Dat wil zeggen dat er ruimte is voor jouw specifieke kwaliteiten en valkuilen. Het programma is zo ontworpen dat je er aan kunt werken op momenten waarop het jou uitkomt. De stok achter de deur zijn de data waarop je opdrachten of logboek-aantekeningen via de mail aanlevert. Je krijgt feedback op datgene wat je aanlevert. Soms krijg je een link naar een audiobestand toegestuurd.

Het trainingstraject beslaat 5 maanden. Je kunt starten op elk gewenst moment.

De kosten bedragen 140 euro per maand, gedurende 5 maanden.

Heb je interesse in deze training? Stuur dan een email naar leefkunstmail@gmail.com.