afbeelding sidebar


Vrije Vormen

Bij de doorlopende cursus Vrije Vormen gaat iedere cursist zijn eigen weg met kunstzinnige opdrachten. Er kan gekozen worden om deze te gebruiken voor persoonlijke groei, of voor het stimuleren van de creatieve krachten. Of beiden natuurlijk...

Daarbij wordt je gestimuleerd gebaande paden te verlaten en grenzen te verkennen/verleggen. Al spelend, experimenterend en waarnemend leer je op je intuïtie te vertrouwen en ben je vaak verrast door de beelden die daar uitkomen. Vanuit je hoofd naar je handen, dat is waar het om draait. Want mensen denken vaak dat ze een vastomlijnd plan moeten hebben om iets waardevols te kunnen creëren, maar bij Vrije Vormen blijkt dat, ook als je vaart op spontane ingevingen, de eindbestemming buitengewoon de moeite waard is. En bovendien; Kunst begint bij Spel!

Er kan worden getekend, geschilderd, geboetseerd, gewerkt met vindsels, gefotografeerd, en geschreven. Iedere cursist kiest zijn/haar eigen opdracht. De deelnemers delen ervaringen en stimuleren elkaar. Doordat het een doorlopende cursus is, kun je gedurende een langere periode met een werkstuk bezig zijn.

De cursus wordt gegeven op maandagavond, van 20.00 tot 22.00 uur. Je kunt in- en uitstappen wanneer je wilt.
Locatie: Essendreef 74 in Gouderak.
Kosten: 13,50 euro per les, exclusief materiaal.

Let op: De cursus op maandagavond is vol. Je kunt je aanmelden om op een wachtlijst geplaatst te worden.