Het Leefkunst Abonnement

Het Leefkunst Abonnement zorgt er voor dat je gedurende het hele jaar geïnspireerd wordt door opdrachten, die je creativiteit prikkelen, je persoonlijke ontwikkeling een boost geven en je helpen het leven voluit te leven. Na iedere opdracht krijg je persoonlijke feedback van Ilse Breen via de mail.

Je krijgt iedere maand een opdracht in je mailbox, waarmee je op allerlei fronten aan de slag kunt. Je komt daarbij letterlijk in beweging en bouwt een beter contact met je lichaam op. Je krijgt aandachtgerichte oefeningen. Je gaat schilderen, tekenen, boetseren, de natuur in, schrijven, verzamelen en collages maken. En ja, deze opdrachten zijn ook voor mensen die denken dat ze niet creatief zijn. Het gaat namelijk niet om het maken van Kunst met een Grote K, maar om de verbeelding van je ervaring. Door het bewegen en verbeelden kom je in een andere laag terecht en kun je een waardevolle aanvulling vinden op je zelfkennis en je levenskunst.

Mocht je tijdens de opdrachten behoefte hebben aan meer begeleiding of diepgang, dan kun je altijd een afspraak maken voor een coachingsgesprek.

Nieuwsgierig? Als je op deze link klikt, krijg je een voorproefje!

 

Praktisch:
Je kunt instappen wanneer je wilt. Beëindiging van je abonnement geef je een maand van tevoren door.
Na iedere opdracht stuur je je materiaal (tekst en foto) via de mail op. Je krijgt per opdracht 1 keer feedback.
De kosten bedragen € 35 per maand.
Betaling vindt plaats na een maandelijkse factuur in je mailbox. Als je wilt, kun je ook voor meerdere maanden vooruit betalen.


Aanmelden voor het abonnement doe je door een mail te sturen via deze link (klik hier). Geef daarbij aan wanneer je het abonnement in wilt laten gaan.